Välkommen till oss!

Massage Luleå

Välkommen in på en välbehövd massage för din kropp i Luleå

Behöver du en massage i Luleå?

När du behöver en massage i Luleå är vi ditt självklara val. Om du har problem med muskelknutor och söker lindring, erbjuder jag en djupgående massage anpassad för att direkt ta hand om dina smärtsamma och spända punkter. För att förstå sig på värken, måste man förstå grundproblemet. I de allra flesta fall är muskelknutor ofta ett tecken på att musklerna har blivit överansträngda eller påverkats av stress. Det i sin tur, kan göra dig stel och orsaka smärta som begränsar bland annat din vardag.

Jag behandlar dina muskelknutor med massage

Med min 45-minuters massage för endast 750 kr får du en utformad behandling som ger dig avslappning. Dessutom främjas ditt välbefinnande genom att vi riktigar in oss på att behandla dina problemområden. För bättre resultat, rekomenderar vi att kombinera massage tillsammans med postural träning. 

Friskvårdsbidrag?

Använd ditt friskvårdsbidrag hos mig!

Massage och postural träning i Luleå

Genom att kombinera djupgående massage för muskelknutor med postural träning, arbetar jag för att inte bara ge tillfällig lindring, utan också för att åtgärda de underliggande orsakerna till dina besvär. Denna kombination kan bidra till att minska smärta, öka rörligheten och förbättra din kroppshållning för en bättre och mer varaktig känsla av välbefinnande.
massage på en rygg med öppna händer

Massage

Jag erbjuder massage som är speciellt anpassad för dig med diverse muskelknutor. Dessa hårda punkter i musklerna som kan göra riktigt ont, jag vet precis hur man jobbar med dem. Med rätt teknik och tryck kan min massage mjuka upp dessa knutor och hjälpa till att minska din smärta. Vilket i sin tur leder till en ökad rörlighet i kroppen.

postural träning

Postural träning

Postural träning fokuserar på att återställa balansen i din kropp. Om du känner dig stel i nacken, har ont i knän eller rygg, kan denna träning hjälpa dig att hitta orsaken och inte bara lindra smärtan. Genom att stärka din kärnmuskulatur och förbättra din hållning, arbetar vi tillsammans för att din kropp ska fungera bättre i vardagen och för att förebygga framtida besvär.

Kontakt

Ditt första steg är att ta kontakt med mig eller boka en tid via vårt formulär.

Behov

När du kommer in till mig går vi därefter igenom vilka behov du har.

Utförande

Därefter påbörjar jag din massage eller postural träning i Luleå.

Utvärdering

När du kommer tillbaka utvärderar vi hur behandlingen funkat för dig.

Se lediga tider för massage i Luleå här

Hittar du inte den tid du letar efter? Kontakta mig via formuläret nedan med önskad tid och dag för massage, så återkommer jag så fort som möjligt.

Laddar…

En välbehövd massage i Luleå

Jag är en erfaren massör specialiserad på att behandla muskelknutor och stelhet. Dessutom är jag även utbildad inom postural träning. Men min resa började med en fascination för kroppens förmåga att läka och anpassa sig. Det i sin tur, ledde mig till en karriär där jag kan hjälpa andra att uppnå bättre hälsa och välbefinnande.

Jag tror på att kombinera grundlig massage med träning som fixar kroppshållningen, så att förbättringarna håller i sig länge. Med den filosofin blir det naturligt att mitt mål är att varje person som kommer till mig, ska kunna röra sig fritt och utan smärta efteråt.

Starkare, mer balanserad och smärtfri kropp

Som professionell massör i Luleå, är varje klients välbefinnande min allra högsta prioritet. Mitt mål är alltid att kunna ge dig de verktyg och tekniker du behöver för att leva ett liv fritt från begränsningar och smärta. Tillsammans ser vi till att du får en starkare, mer balanserad och smärtfri kropp.

picture of owner

Kontakta mig för en massage i Luleå

När du behöver en massage är jag ditt självklara val. Hittar du inte den tid du önskar i bokningsformuläret, eller har du andra frågor och funderingar? Vänligen kontakta mig via formuläret så återkommer jag så snabbt som möjligt.

Kontakt