Välkommen till oss!

Postural träning Boden

Välkommen till mig när du behöver postural träning i närheten av Boden, för en hållbar och hälsosam livsstil.

Postural träning i närheten av Boden

Jag erbjuder postural träning till kunder från både Boden och Piteå, för att förbättra din hållning och minska värk? Postural träning handlar om att stärka kroppens hållningsmuskulatur och justera din kroppsställning så att belastningen fördelas jämnt. Detta kan minska smärta och öka din rörlighet. Genom att fokusera på kroppens kärnmuskler och leda dig genom rätt övningar, kan postural träning inte bara lindra dina nuvarande besvär utan också förebygga framtida problem. Passar för alla, oavsett om du är aktiv inom sport eller bara vill hålla dig smärtfri och rörlig i din vardag.

Jag ta emot kunder från både Boden och Piteå

Idag har jag flertalet kunder från såväl Boden som Piteå hos mig. För mig är det viktigt att erbjuda träning till den som behöver, och därför är jag flexibel i mitt arbete. Har du tider som passar bättre eller sämre, kontakta mig så ser vi till att hitta en tid som passar även dig som bor i Boden eller Piteå.

Friskvårdsbidrag?

Använd ditt friskvårdsbidrag hos mig!

Postural träning Boden & Piteå

Våra tjänster för en hälsosam vardag

Genom att kombinera djupgående massage för muskelknutor med postural träning, arbetar jag för att inte bara ge tillfällig lindring, utan också för att åtgärda de underliggande orsakerna till dina besvär. Denna kombination kan bidra till att minska smärta, öka rörligheten och förbättra din kroppshållning för en bättre och mer varaktig känsla av välbefinnande. 

Välkommen in till mig i Luleå för en välbehövd postural träning.

massage på en rygg med öppna händer

Massage

Jag erbjuder massage som är speciellt anpassad för dig med diverse muskelknutor. Dessa hårda punkter i musklerna som kan göra riktigt ont, jag vet precis hur man jobbar med dem. Med rätt teknik och tryck kan min massage mjuka upp dessa knutor och hjälpa till att minska din smärta. Vilket i sin tur leder till en ökad rörlighet i kroppen.

postural träning

Postural träning

Postural träning fokuserar på att återställa balansen i din kropp. Om du känner dig stel i nacken, har ont i knän eller rygg, kan denna träning hjälpa dig att hitta orsaken och inte bara lindra smärtan. Genom att stärka din kärnmuskulatur och förbättra din hållning, arbetar vi tillsammans för att din kropp ska fungera bättre i vardagen och för att förebygga framtida besvär.

Kontakt

Ditt första steg är att ta kontakt med mig eller boka en tid för postural träning. 

Behov

När du kommer in till mig går vi tillsammans igenom vilka behov du har.

Utförande

Därefter påbörjar vi din postural träning, för en hållbar kropp.

Utvärdering

När du sedan kommer på ett återbesök går vi igenom hur det gått för dig.

Se lediga tider för postural träning här

Hittar du inte den tid du letar efter? Kontakta mig via formuläret nedan med önskad tid och dag för postural träning, så återkommer jag så fort som möjligt.

Laddar…

Postural träning nära Boden

Jag är en erfaren massör specialiserad inom postural träning. Min resa började med en fascination för kroppens förmåga att läka och anpassa sig. Det i sin tur, ledde mig till en karriär där jag kan hjälpa andra att uppnå bättre hälsa och välbefinnande.

Jag tror på att kombinera grundlig massage med träning som fixar kroppshållningen, så att förbättringarna håller i sig länge. Mitt mål är att varje person som kommer till mig ska kunna röra sig fritt och utan smärta efteråt.

Starkare, mer balanserad och smärtfri kropp

Som professionell massör har jag kunder från både Boden och Piteå, mina klienters välbefinnande är min högsta prioritet. Jag är målmedveten till att kunna ge dig de verktyg och tekniker du behöver för att leva ett liv fritt från begränsningar och smärta. Tillsammans ser vi till att du får en starkare, mer balanserad och smärtfri kropp.

picture of owner

Kontakta mig för postural träning

När du är i behov av postural träning är jag ditt självklara val, även om du bor i Boden eller Piteå. Hittar du inte den tid du önskar i bokningsformuläret, eller har du andra frågor och funderingar? Vänligen kontakta mig via formuläret så återkommer jag så snabbt som möjligt till dig.

Kontakt